Onze producten

Merken

Een overzicht van de merken die Pedicure Yessica gebruikt en verkoopt.

Samenwerkende pedicures

Een serie unieke en gepatenteerde voetverzorgingsproducten, die uitsluitend verkrijgbaar zijn via de pedicure. Stuk voor stuk zijn het producten die een oplossing kunnen bieden voor veel voorkomende problemen, zoals mycosenagels (kalknagel) en voetschimmel.

Prijs per artikel

9,95

LCN nagellak

Met meer dan 3.000 producten van professionals voor professionals. Miljoenen gebruikers van LCN wereldwijd, kennen en waarderen de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van LCN producten. Meer dan 30 jaar continu onderzoek en innovatie hebben hier aan bijgedragen.

LCN nagellak 8ml

6,95

Fusspunkt

Sinds 2004 is het merk Fusspunkt een groot succes op het gebied van voetverzorging. Zoals aan de naam al te zien is komt dit mooie merk uit Duitsland en word op de markt gebracht door de firma Gunderma. De producten die Guderma in het assortiment heeft zorgen er voor dat er een breed bereik van problemen kan worden verholpen bij de voetverzorging.

Verpakking 75 ml

Vanaf €7,50

Verpakking 150 ml

Vanaf €11,25

Pronails

Pedicure Yessica werkt met de gel van Pronails op de teen nagels. De Gellak kleuren gels zijn sterk gepigmenteerd, wat wil zeggen dat ze veel kleurbestanddeeltjes hebben. Dankzij deze volle kleur dekken ze perfect. Hierdoor kan je ook zeer natuurlijke en dunne gelnagels afleveren. De kleur blijft ook perfect en verkleurt niet tot aan de volgende bijvulling!

Behandeling met Pronails gel

Prijs afhankelijk van behandeling

WILDE-PEDIQUE silver plus

WILDE-PEDIQUE silver plus is een elastische 1-fase kunststof die zich optimaal aan de afwikkeling van de voet aanpast. Het “plus” staat voor een bijzonder anti-mycotische toevoeging. Door de toevoeging van de werkstof “microzilver” wordt Wilde-Pedique silver plus op unieke wijze veredeld. Het innovatieve Wilde-Pedique silver plus bezit een antibacteriële werking.

Behandeling met WILDE-PEDIQUE

Prijs afhankelijk van behandeling