Pedicure

Pedicure

Bij de eerste afspraak die u maakt bij Pedicure Yessica beginnen we de voetbehandeling met een anamnese. Dit is het noteren van uw persoonlijke gegevens, de problemen aan uw voeten en eventuele ziekten die van belang zijn bij de voetbehandeling. Verder wordt er goed gekeken naar uw voeten: in staande en lopende positie; de beweeglijkheid van de voeten en tenen wordt beoordeeld.. Alle aandoeningen worden ingetekend op een behandelkaart.

U wordt behandeld met de nieuwste apparatuur, een nattechniek frees motor, waardoor u vrijwel pijnloos wordt behandeld. Nattechniek houdt in dat er een nevel uit het handstuk komt waar de frees inzit. Deze methode geeft een aangenaam verkoelende nevel tijdens het frezen van de nagels en de eeltplekken. Tevens voorkomt het dwarrelende stofdeeltjes in de werkruimte, wat ongezond is voor luchtwegen en ogen. Een pedicure doet de gehele behandeling beschermt met handschoenen, schort, mondkapje en beschermbril.

Tijdens de behandeling geef ik u advies over een goede voetverzorging en voetverzorgingsproducten. Ook geef ik u na de behandeling professioneel advies over uw schoenen. Wanneer u zich elke 4-8 weken laat behandelen zal deze behandeling meestal voldoende zijn om uw voeten in goede conditie te houden.